Urban Decay

(0)
Zavrieť filtre
Zrušiť všetky filtre
Kategória
Filtrovať

Neboli nájdené žiadne produkty zodpovedajúce všetkým kritériám.

Urban Decay: Keď jeden odtieň nestačí

Príbeh Urban Decay sa začína v roku 1995. Práve vtedy sa zakladateľka Wende Zomnir rozhodla urobiť revolúciu v líčení. V období, v ktorom vládla červená, ružová či béžová, túžila po výraznejších farbách, s ktorými by sa mohla kreatívne vyblázniť a byť sama sebou. Spolu so Sandy Lerner, ktorú s Wende spájala túžba po farebnom svete krásy, napokon vytvorili značku Urban Decay Cosmetics – závan čerstvého vzduchu v kozmetickom priemysle, ktorý si získal priaznivcov po celom svete. 

Extravagancia a štipka provokácie

Inšpirovaná odvrátenou stranou mesta a jeho každodennosti prišla kozmetika Urban Decay nielen s výraznými farbami, ale aj s provokatívnymi názvami odtieňov ako napríklad roach, acid rain alebo rust. Očné tiene, rúže, lesky na pery, make-up alebo dokonca rozjasňovače na telo – každý produkt od Urban Decay vám pomôže vytvoriť neprehliadnuteľný look na každú príležitosť, či už ide o jemné líčenie na bežný deň, alebo túžite po niečom extravagantnom na večer.

Make-up Urban Decay pre každý look

Produkty značky Urban Decay sú ikonické – každý nadšenec líčenia dnes pozná paletku Urban Decay Naked, ktorú dostať až v desiatich farebných variantoch, či fixačný sprej All Nighter Setting Spray, vďaka ktorému vám líčenie vydrží až 16 hodín a je jedným z najobľúbenejších fixačných sprejov vôbec. Hrajte sa, vybláznite sa, experimentujte.

Očné tiene – paletky očných tieňov Urban Decay sú určené pre každého, kto obľubuje farby. Ale ani milovníci klasiky nemusia zúfať, lebo paletky ako Naked Basic alebo Heat sú pre nich priam stvorené. V mini verzii si ich navyše môžete zobrať kamkoľvek.

Báza pod očné tiene – nesmie sa vynechať pri žiadnom líčení. Vďaka Eyeshadow Primer Potion vám očné tiene vydržia bez rozmazávania až 24 hodín.

Rúže – vyberte si zo šiestich textúr od matnej až po trblietavú. S jemnými aj extravagantnými odtieňmi budú vaše pery vyzerať zvodne, plne a dokonale. Rúže navyše obsahujú alou pravú, bambucké maslo, jojobový, avokádový a babassu olej, čo zaručuje, že vaše pery budú vyživené a zamatovo hebké.

Vegánske a cruelty-free

Všetky produkty značky Urban Decay sú cruelty-free, značka žiadnym spôsobom nepodporuje testovanie svojich produktov na zvieratách. Okrem toho je väčšina produktov z portfólia vegánska a víziou do budúcnosti je všetky produkty vyvinúť tak, aby mali vegánske zloženie, no zachovali si vysokú kvalitu.

Objavte svet inakosti Urban Decay v Douglas

Túžite po farbách, kvalite a možnosti experimentovať? Vďaka značke Urban Decay vykúzlite dokonalý look na každú príležitosť – či už idete do práce, na kávu s priateľmi, do divadla alebo na párty. Všetky produkty Urban Decay nájdete v parfumérii Douglas a v e-shope.

Zobraziť viac Zobraziť menej