OBJAVTE BESTSELLERY ZA SKVELÉ CENY!
Článok bol úspešne pridaný.

Perricone MD NM Instant Blur Podkladová báza

+ 62 Beauty Points
10 g Číslo produktu: 339078
62,50 ‎€
Tovar je skladom.
Doprava zadarmo od 49 €.

Vaša objednávka bude doručená za 1 až 3 pracovné dni.

*Zľavové akcie sa môžu na webe a na predajniach líšiť.

  • 339078
Informácie o produkte
Zbavte sa všetkých nedokonalostí ako mávnutím kúzelného prútika s podkladovou bázou a pleťovým perfektorom No Makeup. Vďaka jedinečnej koncentrácii účinných látok pomáha viditeľne minimalizovať zväčšené póry, vrásky aj začervenanie. Ideálna ako pre použitie samostatne na zahladenie nedokonalostí, tak ako neviditeľná podkladová báza, ktorá zaistí perfektný no makeup look bez zaliezania do vrások a „cakey“ efektu.
Ocenenie za výrobok: bez alergénov, Bez alkoholu, bez amoniaku, bez ftalátov, bez laktózy, bezlepkové, bez parabénov, bez sulfátov, vhodné pre citlivú pokožku, Žiadny acetón, žiadne stopy po orechoch
Konzistentnosť: Balzam
Rozsah použitia: tvár
Účinok: vyhladzovanie
Koniec: satén
Vlastníctvo: zjemňuje póry
Návod na použitie
Ľahko sa dotknite aplikátorom bázy a naneste na pleť. Zamerajte sa na oblasti ľahko sa mastiace, s viditeľnými pórmi, diskoloráciami, vráskami a linkami. Báza môže byť použitá pod make-up alebo samostatne.
Zloženie
ydrogenated Polyisobutene, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Isononyl Isononanoate, Cyclopentasiloxane, Ceresin, Synthetic Wax, Ethylene/Propylene Copolymer, Thioctic Acid, Olive Oil Decyl Esters, Chlorella Vulgaris Extract, Disteardimonium Hectorite, Lactic Acid, Sea Salt, Squalene, Tocopherol, Citric Acid, Polyglyceryl-2 Triisostearate, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Isoceteth-10, Triethyl Citrate, Water/Aqua/Eau, Aluminum Hydroxide, Bentonite, Hydrated Silica, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Titanium Dioxide (CI 77891).
Odporúčať
Recenzie (0)
Upozorňujeme, že na webe sa zobrazujú i hodnotenia produktov z neoverených nákupov.
Hodnotenie zákazníkov pre "NM Instant Blur"
Napísať hodnotenie
Hodnotenie bude aktivované po overení.
Zadajte, prosím, tieto znaky do nasledujúceho textového poľa.

Polia označené * sú povinné.

Súhlasím, že som si prečítal(a) prehlásenie o ochrane o osobných údajov a súhlasím s nimi.