OBJAVTE BESTSELLERY ZA SKVELÉ CENY!
Článok bol úspešne pridaný.

Noble Isle Fireside Súprava starostlivosti

+ 51 Beauty Points
1 kus Číslo produktu: 1067127
51,00 ‎€
Tovar je skladom.
Doprava zadarmo od 49 €.

Vaša objednávka bude doručená za 1 až 3 pracovné dni.

*Zľavové akcie sa môžu na webe a na predajniach líšiť.

  • 1067127
Informácie o produkte

Fireside darčeková sada (2 x 250 ml) 

 

Nabite svoju pleť hrejivou a korenenou darčekovou sadou Fireside Duo. Táto drevitá, orientálna zmes jemne prehrieva pokožku a vytvára zmyselný, hrejivý zážitok z kúpeľa. Naše hrejivé a korenené telové mlieko Fireside, ktoré je ideálne na každodennú hydratáciu všetkých typov pokožky, je hladké ako satén a poskytuje ľahko vstrebateľný jemný závoj, aby vaša pokožka vyzerala čo najlepšie po celý rok. Zmes čierneho korenia, škorice a zázvoru dodáva energiu a upokojuje pokožku aj myseľ.   

 

Dobite energiu s pomocou hrejivej a korenenej darčekovej sady Noble Isle Fireside. Drevitá, orientálna vôňa jemne zahreje pokožku a pripraví vám zmyselný kúpeľový zážitok.   

 

Telové hydratačné mlieko Noble Isle Fireside sa hodí na každodenné použitie pre všetky typy pokožky. Je saténovo hebké, rýchlo sa vstrebáva a dodáva pokožke potrebnú vlahu, vďaka ktorej je celoročne v skvelej kondícii. Zmes čierneho korenia, škorice a zázvoru dobíja a upokojuje pokožku aj myseľ. 

 

Súprava obsahuje 2 x 250 ml.

Návod na použitie
Naneste dostatočné množstvo Noble Isle Fireside kúpeľového a sprchového gélu pri kúpeli či sprchovaní na pokožku celého tela a jemne masírujte. Potom opláchnite teplou vodou. Naneste dostatočné množstvo Noble Isle Fireside telového mlieka po kúpeli alebo sprchovaní podľa potreby na pokožku celého tela a jemnými pohybmi vmasírujte do pokožky.
Zloženie
Shower gel: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE,POLYSORBATE 20, GLYCERIN, PARFUM(FRAGRANCE), LAURYL GLUCOSIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE,CITRIC ACID, BETAINE, BENZOPHENONE-4,SODIUM BENZOATE, SODIUMCHLORIDE,POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUMGLUTAMATE DIACETATE, BETAVULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT,TOCOPHEROL,LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYLCINNAMAL,CITRONELLOL, COUMARIN, CI 14700 (RED 4), CI 15985 (YELLOW 6), CI 42090 (BLUE 1). Body lotion: AQUA (WATER), TRIPELARGONIN, CARTHAMUS TINCTORIUS(SAFFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN,BUTYROSPERMUM PARKII(SHEA) BUTTER,ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE),BETAINE,POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ARACHIDYL GLUCOSIDE,PAPAVERORIENTALE (POPPY) SEED OIL,SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRICACID, TOCOPHERYLACETATE, TETRASODIUM GLUTAMATEDIACETATE, BETAVULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL,HYDROXYCITRONELLAL,HEXYL CINNAMAL,CITRONELLOL, COUMARIN
Odporúčať
Recenzie (0)
Upozorňujeme, že na webe sa zobrazujú i hodnotenia produktov z neoverených nákupov.
Hodnotenie zákazníkov pre "Fireside"
Napísať hodnotenie
Hodnotenie bude aktivované po overení.
Zadajte, prosím, tieto znaky do nasledujúceho textového poľa.

Polia označené * sú povinné.

Súhlasím, že som si prečítal(a) prehlásenie o ochrane o osobných údajov a súhlasím s nimi.