Líčenie v jarných farbách - Ak si kúpite dekoratívnu kozmetiku v období od 25. do 29. marca, prekvapíme vás 20% zľavou*.
Článok bol úspešne pridaný.

Noble Isle Tea Rose Tekuté mydlo

+ 24 Beauty Points
250 ml Číslo produktu: 1065956
24,50 ‎€
98,00 ‎€ / 1000 ml
Tovar je skladom.
Doprava zadarmo od 49 €.

Vaša objednávka bude doručená za 1 až 3 pracovné dni.

*Zľavové akcie sa môžu na webe a na predajniach líšiť.

  • 1065956
Informácie o produkte

Tea Rose tekuté mydlo na ruky 250 ml

 

Čistá a očarujúca vôňa s pôvabom a jemnosťou londýnskeho popoludňajšieho čaju, presýtená okvetnými lístkami anglickej ruže s osviežujúcimi tónmi jazmínu a čistotou šalvie muškátovej. Naše umývacie prostriedky na ruky majú prirodzené antibakteriálne vlastnosti, obsahujú prírodné čistiace látky a nevysušujú.   

 

Očarujúce mydlo Noble Isle Tea Rose chráni a zvláčňuje ruky vďaka prírodným výťažkom z čierneho čaju a ružových okvetných lístkov. Je obohatené o prírodné oleje, ktoré hydratujú a zjemňujú pokožku. Elegantný a sofistikovaný rad Tea Rose sa inšpiruje britským rituálom popoludňajšieho čaju, symbolom oddychu, potešenia, príjemnej bodky za každodennými povinnosťami.   

 

Čistá a očarujúca vôňa so všetkým pôvabom a jemnosťou londýnskeho popoludňajšieho čaju vychádza z upokojujúcich lístkov čierneho čaju a anglických ruží, zmiešaných s osviežujúcimi tónmi jazmínu a šalvie.   

 

Mydlá Noble Isle majú prirodzené antibakteriálne účinky, obsahujú prírodné čistiace látky a nevysušujú pokožku.   Tento produkt je vegánsky. Vyrobený bez parabénov, SLS, lepku a bez krutosti.   

 

Vůně: 

Hlava: bergamot a zelený čaj 

Srdce: černý čaj a jasmín 

Základ: šalvěj muškátová a pižmo   

 

Používejte s krémem na ruce Noble Isle Tea Rose.

Návod na použitie
Tekuté mydlo naneste na navlhčené ruky, napeňte a dôkladne opláchnite teplou vodou.
Zloženie
AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, POLYSORBATE-20, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, GLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, BETAINE, BENZOPHENONE-4, SODIUM BENZOATE, GLYCERYL OLEATE, POTASSIUM SORBATE, HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE, ROSA FLORIBUNDA (ROSE) FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (BLACK TEA) EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, CI 14700 (FD&C RED 4), CI 42090 (FD&C BLUE 1), CI 15985 (FD&C YELLOW 6)
Odporúčať
Recenzie (0)
Upozorňujeme, že na webe sa zobrazujú i hodnotenia produktov z neoverených nákupov.
Hodnotenie zákazníkov pre "Tea Rose"
Napísať hodnotenie
Hodnotenie bude aktivované po overení.
Zadajte, prosím, tieto znaky do nasledujúceho textového poľa.

Polia označené * sú povinné.

Súhlasím, že som si prečítal(a) prehlásenie o ochrane o osobných údajov a súhlasím s nimi.