Líčenie v jarných farbách - Ak si kúpite dekoratívnu kozmetiku v období od 25. do 29. marca, prekvapíme vás 20% zľavou*.
Článok bol úspešne pridaný.

Revox Retinol Unifying Regenerator Pleťové sérum

+ 6 Beauty Points
30 ml Číslo produktu: 319893
8,20 ‎€
6,20 ‎€
206,67 ‎€ / 1000 ml
Zľava -24%
Tovar je skladom.
Doprava zadarmo od 49 €.

Vaša objednávka bude doručená za 1 až 3 pracovné dni.

*Zľavové akcie sa môžu na webe a na predajniach líšiť.

  • 319893
Informácie o produkte

Revox B77 Retinol Anti-Wrinkle Concentrate Unifying Regenerator je ultraľahké sérum zlepšujúce pleť na každodenné použitie. Jeho unikátne zloženie, obohatené o retinol (vitamín A), vitamín E a špeciálnu zmes olejov, pomáha proti prvým známkam starnutia. Retinol je cenený pre svoj účinok na minimalizáciu vrások, ale telo si ho nevie vyrobiť. Preto je nutný externý prísun vhodných produktov starostlivosti o pleť, aby bolo možné využiť jeho sťahujúci účinok. Retinol taktiež podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, čo podporuje vitalitu pokožky a reguluje tvorbu kožného mazu – pre vyváženú a napnutú pleť.

Typ pokožky: všetky typy pleti
Konzistentnosť: kvapalina
Vlastníctvo: kompenzácia, proti pigmentácii, spevňujúce
Rozsah použitia: Krk, tvár
Typ výrobku: fľaša
Návod na použitie

Aplikujte v dostatočnom množstve na suchú pleť po večernom čistení, vyhnite sa očnému okoliu. Jemne vklepte sérum do pokožky, kým sa úplne nevstrebe. Pokiaľ sa používa ráno, mal by sa naň vždy naniesť opaľovací krém. Retinolový zjednocujúci regeneračný koncentrát proti vráskam je možné ideálne kombinovať s Retinolovým krémom od Revox B77.

Zloženie

Caprylic / Capric Triglyceride, Sweet Almond Oil / Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sunflower Seed Oil / Helianthus Annuus Seed Oil, Avocado Oil / Persea Gratissima Oil, Coconut Oil / Cocos Nucifera Oil, Squalane, Vitamin E Acetate/ Tocopheryl Acetate, Vitamin A Palmitate / Retinyl Palmitate, Fragrance / Parfum, Rosemary Oil / Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Butylated Hydroxytoluene / BHT, Limonene.

Odporúčať
Recenzie (0)
Upozorňujeme, že na webe sa zobrazujú i hodnotenia produktov z neoverených nákupov.
Hodnotenie zákazníkov pre "Retinol Unifying Regenerator"
Napísať hodnotenie
Hodnotenie bude aktivované po overení.
Zadajte, prosím, tieto znaky do nasledujúceho textového poľa.

Polia označené * sú povinné.

Súhlasím, že som si prečítal(a) prehlásenie o ochrane o osobných údajov a súhlasím s nimi.