20% sleva v appce! ♥️ 23. dubna. ♥️ Stáhněte si aplikaci Douglas! ➽ Kód:APP20
ZNAČKA YSL predstavuje novú vysoko intenzívnu vôňu BLACK OPIUM LE PARFUM, ktorá dopĺňa najpredávanejší oslnivý rad snúbiaci charakteristické kávové a kvetinové tóny s paletou vzrušujúcich a nespútaných akordov.
Nechajte sa inšpirovať! Vaši najbližší si zaslúžia niečo výnimočné. Obdarujte ich tieto sviatky najobľúbenejšími produktmi od značky Lancôme v krásnom limitovanom vianočnom balení.
Téma udržateľnosti sa vo svete krásy spomína čím ďalej tým viac. Ekologická koncepcia sa preto stáva jednou z hlavných hodnôt mnohých kozmetických značiek. Značky Giorgio Armani, Lancôme, Prada a Kiehl's vyjadrujú túto hodnotu okrem iného zavedením doplniteľných produktov v radoch vôní, make-upu i starostlivosti o pleť. Poďme si spoločne ukázať, aké je dopĺňanie kozmetických produktov jednoduché a ako vďaka nemu šetríme životné prostredie.
S prichádzajúcim zimným počasím je potrebné zmeniť nielen šatník, ale zamerať sa tiež na vhodné produkty starostlivosti o pleť. Tá ma totiž počas zmien v tomto ročnom období často iné potreby. Prinášame vám pár tipov, na čo sa v priebehu zimnej sezóny zamerať a pripraviť tak na ňu aj našu pleť.
Vítame novinku z rodiny Givenchy L’Interdit – nová Givenchy L’Interdit Eau de Toilette. Osviežujúca a ľahká verzia avšak úplné okúzlenie a zmyselnosť zostáva. Unikátne spojenie živočíšneho bouquetu so zmyselnými nótami pižma a kože dodávajú vôni mrazivé napätie.
Znovu objavte svoju pleť hneď po prvom prebudení! Čo keby ste sa prebudili so sebavedomím zo svojej nenalíčenej pleti?
Pre dnešné ženy je sloboda tým najväčším luxusom. Po rokoch boja za emancipáciu a úspech sa z nej stal spôsob myslenia. Spôsob hry podľa vlastných pravidiel. Pretože iba tak môžete byť sama sebou. Bez kompromisov. Bez obmedzení. Môžete byť silná aj ženská zároveň.
Počas leta sú vaše vlasy zaťažovené neštandartnými vplyvmi a na konci sezóny to môže býť na vlasoch výrazne poznať. Sú suché, poškodené, lámu sa a majú rozštiepené končeky. S jeseňou za dvermi, kedy vlasy často vypadávajú, je na čase im dopriať tu správnu KÉRASTASE regeneráciu. Luxusná starostlivosť pre všetky druhy poškodenia. #YOUDAREWECARE
Prada v auguste tohto roka uviedla svoju novú dámsku kvetinovú vôňu, ktorá nesie názov Paradoxe s hlavným mottom „Nikdy rovnaká, ale vždy sama sebou“.
Prežite dokonalé randez-vous so značkou Lancôme!
Pripravili sme pre Vás tipy na tri líčenia, ktoré hravo vyčarujete s produktmi Lancôme v pohodlí domova.
Predstavujeme vám nový ošetrujúci make-up od značky Lancôme -
Teint Idôle Ultra Wear Care & Glow. Tento stredne krycí make-up poskytne pleti celodenný pocit sviežosti, výživu, hydratáciu a prirodzené prejasnenie
Rím je mesto, ktoré v súčasnosti spája bohatú históriu s tvorbou trendov. Ak chceme vytvoriť vôňu, ktorá navodí atmosféru tohto magického miesta, musíme skombinovať tradičné ingrediencie s nečakanými a zaujímavými.
ZNAČKA YSL BEAUTY svojou poslednou inováciou bezpochyby poteší všetkých milovníkov objemových riaseniek. Ako symbol mladej nespútanej generácie, ktorá kráča so vztýčenou hlavou a nebojí sa búrať zaryté stereotypy, Lash Clash posúva objem vašich rias do novej dimenzie tak, aby ste sa konečne mohli prejaviť hlasnejšie a cítiť sa na 100 % samy sebou.
Vyskúšali ste zlatý rad značky Lancôme - Absolue? Kateřina Hillebrandová, skincare expertka značky Lancôme, si pre vás pripravila špeciálne aplikačné techniky, vďaka ktorým môžete dopriať svojej pleti absolútnu regeneráciu a skutočný kozmetický zážitok.
Ste zástankyňou prirodzeného líčenia? Pripravili sme pre vás tipy na prirodzené líčenie inšpirované americkou herečkou a ambasádorkou značky Lancôme - Zendayou. Jarný make-up, ktorý rozjasní váš vzhľad a pristane naozaj každému!
Nová vôňa z rady Mercedes-Benz Woman, je okúzľujúca viac než hocikedy predtým. Je intenzívna a zmyselná, je to hviezdna vôňa pre tie najodvážnejšie ženy.
Hovorili ste si oň a my sme vás vypočuli: naša najviac krycia BB je na svete v podobe Super BB!
V roku 1935 vznikla francúzska značka Lancôme, ktorá oslavuje prirodzenú krásu a pomáha ženám cítiť sa sebavedome. Poslaním značky Lancôme je preto šíriť šťastie a pripomínať ženám po celom svete, že skutočná krása vychádza zvnútra a z toho, ako sa cítia.
Byť blond je vzrušujúce. Odfarbenie a zosvetlenie však spôsobujú stratu hydratácie. Vlasy sú oslabené a vysušené. Kérastase BLOND ABSOLU prináša vašim blond vlasom intenzívnu hydratáciu, obnovenie kvality vlasového vlákna a neutralizáciu pre rozjasnené a zdravo vyzerajúce vlasy. Na blond odtieň si už môžu bez starostí trúfnuť taktiež ženy s tmavým prírodným základom, presne ako Emily Ratajkowski. S Kérastase BLOND ABSOLU si budete užívať look svojich snov bez akéhokoľvek poškodenia.
Nyní v roce 2022, nová kapitola začíná s vůní Eau de Toilette Fraiche. Je to spojení smyslnosti a energie, která vás naprosto pohltí. Tato novinka vychází ze základu Eau de Toilette z roku 2021, ale je mnohem jiskřivější a výraznější. Linie Irresistible má magickou přitažlivost a neuvěřitelnou schopnost spojit své fanoušky skrze tanec, hudbu a pozitivní energii. Podpis Eau de Toilette Fraiche je pozvánkou na nekončící taneční party.
Máte rada hrejivé kvetinové vône a chceli by ste niečím ozvláštniť svoju zbierku? Máme pre vás perfektný tip pre žiarivejšie zajtrajšky. Vydajte sa v tomto roku na cestu plnú krásnych okamihov a dobrodružstiev s limitovanou edíciou My Way Nacre.
Milujete farby vo svojich vlasoch? Nebojte sa zažiariť! Stačí sa držať niekoľkých základných rád...
Doprajte svojim vlasom luxus v podobe najlepších produktov profesionálnej starostlivosti Kérastase. Táto francúzska vlasová kozmetika dodá vašej každodennej rutine parížske "je ne sais quoi" a vašim vlasom zdravý a žiarivo lesklý vzhľad. Pripravte sa, že si zamilujete každý produkt!
Spolu s teplejším oblečením sa vo februárovom šatníku hlásia o slovo intenzívnejšie korenisté až drevité vône. Ideálnou voľbou je svieža novinka od Yves Saint Laurent, ktorá prebudí zmysly každej gurmánky. V čom je jej vonná kombinácia skutočne výnimočná?
Každá žena túži po neodolateľnom a zvodnom pohľade. Prinášame vám preto tipy na 4 produkty od Lancôme, s ktorými dosiahnete nielen dlhé a výrazné riasy, ale zároveň im zaistíte tiež ochranu, výživu a posilnenie. Pripravené? Ideme na to.
Počuli ste už o clean beauty? Čistá krása je obľúbeným kozmetickým trendom s pridanou hodnotou. Aby totiž bolo možné produkty označiť ako clean beauty, musí spĺňať podmienku udržateľnosti a neškodnosti. Ktoré to sú ?
Každá žena či muž túži po účinnej starostlivosti, ktorá splní očakávania krásnej pleti žiariacej zdravím. Často ale cesta k vysnívanému výsledku nie je jednoduchá aj práve preto, že každá pleť je unikátna, tak ako naše DNA. Má svoje špecifické potreby odvíjajúce sa nie len od nášho veku, ale aj zdravia, životného štýlu či ročného obdobia. Preto je veľmi dôležité vybrať si správne produkty, ktorými sa o pleť staráme a v neposlednej rade musíme byť dôslední a trpezliví.
Vyberte vhodný darček pre vašu manželku, priateľku, mamu, dcéru alebo kamarátku.. Vybrali sme pre vás tie najobľúbenejšie vône značiek Armani, Lancôme, Yves Saint Laurent a Valentino, teraz vo výhodných vianočných balíčkoch.
Ako spoznáte, že vaše vlasy nie sú v dobrej kondícii? Chýba im ten fresh pocit, ktorý tak milujeme, keď sú čerstvo umyté. Na vine je nadprodukcia mazu na pokožke hlavy. To je takisto hlavný dôvod, prečo si vlasy nedokážu udržať sviežosť ani objem.