☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online alebo v aplikácii Douglas medzi 19. a 21. marcom a my vás prekvapíme 20% zľavou, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári.
W7
W7

.

.

Značka W7 Cosmetics bola založená v roku 2002 ako inšpiratívny projekt dvoch mladých mužov zo západného Londýna. Ich cieľ - ponúknuť širokú škálu vysoko kvalitnej kozmetiky za dostupnú cenu - je teraz na dobrej ceste k uskutočneniu. V portfóliu W7 Cosmetics nájdeš rozmanitú škálu produktov na tvár, oči i pery. A čo je na tom najlepšie? Žiadny z produktov tejto značky nie je testovaný na zvieratách.

.

Slogan značky: "Kým sa dnes staneš?" Otvára každému makeupovému nadšenci príležitosť vyjadriť svoj názor skrze líčenia a stať sa tak tým, kým zrovna túži byť.

.

.

W7

(0)
Zavrieť filtre
Zrušiť všetky filtre
Kategória
Filtrovať

Neboli nájdené žiadne produkty zodpovedajúce všetkým kritériám.

W7: Buďte kreatívni a nerobte kompromisy

Značka W7 vznikla v roku 2002, keď ju založili dvaja mladí muži zo západného Londýna. Ich cieľom bolo vytvoriť vysokokvalitnú kozmetiku, ku ktorej by mali prístup všetci milovníci líčenia. Ich slogan „Kým budete dnes?" dáva každému možnosť byť kreatívny, hrať sa s farbami, textúrami a použiť dekoratívnu kozmetiku W7 tak, ako sám chce.

Dekoratívna kozmetika W7 je vyrobená s ohľadom na prírodu a životné prostredie a navyše nie je testovaná na zvieratách. Túto politiku zakladatelia dodržiavajú už od začiatku a usilujú sa o celosvetový zákaz testovania kozmetiky na zvieratách.

Pre extravagantné aj decentné líčenie

Od svojich začiatkov značka značne vyrástla a jej portfólio dnes tvorí vyše 500 produktov – očné tiene, maskary, rúže, make-up, rozjasňovače, bronzery aj očné linky alebo ceruzky na obočie. Popustite uzdu kreativite a vytvorte si dokonalý vzhľad na každý deň, na párty alebo na romantickú večeru.

  • Podkladová báza je základ dokonalého líčenia – pleť vyhladí, zjednotí a líčenie vám vydrží dlhšie. Navyše bude vaša pleť pôsobiť rozžiarene a sviežo. Primer Porefection Pore Minimizer od W7 si poradí aj s rozšírenými pórmi a zanechá na pleti jemný a ľahký film.
  • Make-up vyberajte starostlivo, s ohľadom na typ a tón pleti. Aj konzistenciu musíte trafiť – príliš tuhá alebo príliš vodová nemusí sadnúť každému. Suchá pokožka má najradšej ľahký make-up, mastnejšej pleti zasa vyhovujú zmatňujúce a púdrové make-upy.
  • Drobné nedokonalosti zakryje korektor. Ten by mal byť o niečo svetlejší než vaša pleť. Jednoducho a rýchlo ním zamaskujete kruhy pod očami aj nedokonalosti pleti.
  • Nakoniec nezabudnite na púder, ktorý všetko zafixuje. Aplikujte ho najmä na miesta, ktoré sa často mastia, ako je T-zóna alebo brada.
  • Šmrnc vášmu vzhľadu dodá lícenka a bronzer. W7 má v portfóliu jednotlivé odtiene alebo paletky, s ktorými sa môžete pohrať a jednotlivé odtiene medzi sebou pokojne kombinovať. Bronzer môžete aplikovať aj na ramená a dekolt, čím pokožka získa opálený vzhľad.

Uhrančivý pohľad v štýle hollywoodskych hviezd

Paletky na oči plné očných tieňov všetkých farieb vám umožnia vytvoriť si ten správny look na každú príležitosť. Perfektné dymové líčenie vykúzlia hnedé, sivé a čierne tóny aj pestré farby. Glamour look dosiahnete trblietavými tieňmi. Pre uhrančivý pohľad aj každodenné líčenie použite očné linky, ktoré vaše oči krásne zvýraznia. Celý look stačí dotiahnuť rúžom a môžete vyraziť.

Nakupujte kozmetiku W7 v parfumérii Douglas

Nepreberné množstvo očných tieňov, líceniek, bronzerov a ďalších líčidiel značky W7 nájdete v parfumérii Douglas. Popustite uzdu svojej kreativite a pohrajte sa so svojím líčením. Kým sa stanete dnes?

Zobraziť viac Zobraziť menej