Masterpiece by Simona

(0)
Zavrieť filtre
Zrušiť všetky filtre
Kategória
Filtrovať

Neboli nájdené žiadne produkty zodpovedajúce všetkým kritériám.

Masterpiece by Simona: Pleťová výživa schválená českou modelkou

Simona Krainová, známa česká modelka, predstavila unikátny produkt – Masterpiece by Simona. Tento doplnok stravy sa postará o zdravé a vyživené vlasy, pokožku, nechty a dokonca kĺby. Vďaka obsahu kolagénov, zinku, jódu, ako aj vitamínov C, H a B3 je Masterpiece by Simona majstrovským dielom.

Simona spolu s tímom špecialistov dva roky pracovala na výrobe a testovaní jedinečného instantného nápoja, ktorý by bol plný výživných látok a zároveň skvelo chutil. Nápoj navyše neobsahuje pridaný cukor, lepok, umelé farbivá a GMO, preto je vhodný pre každú ženu, ktorá chce byť zdravá a krásna.

Unikátna chuť a účinné látky

Masterpiece by Simona je sladený steviolom a čiastočkami ruže. Chuť malín a hrušiek je ideálna na obohatenie ranného smoothie alebo čerstvej šťavy. Tento doplnok stravy, schválený legendárnou Simonou Krainovou, je výživová bomba, ktorá poskytne nadštandardnú starostlivosť celému vášmu telu.

Ako si nápoj pripraviť?

Zmes stačí rozmiešať v zhruba 150 mililitroch vody a vypiť. Výhodou tohto doplnku je, že ho môžete užiť kedykoľvek v priebehu dňa. Sypkú zmes môžete tiež primiešať do obľúbeného smoothie, šťavy či džúsu.

Masterpiece by Simona v Douglas

Starajte sa o svoju krásu zvonka aj zvnútra. Unikátny doplnok stravy Masterpiece by Simona, určený pre zdravé a krásne vlasy, nechty, kĺby aj pokožku, teraz nájdete aj v parfumérii Douglas. Masterpiece odSimony Krainovej s ľahkou malinovo-ružovou vôňou je dávkou toho najlepšieho pre krásu a zdravie.

Zobraziť viac Zobraziť menej