Kenzo
Kenzo

Japonsko-francúzska módna značka Kenzo patrí k svetovej špičke. Kenzo Takada ju založil v roku 1970. Koncept mixu východných vplyvov v kombinácii s francúzskou eleganciou a prírodnou aurou je úplne jedinečný a veľmi úspešný. Originálne módne kolekcie čoskoro doplnili tiež veľmi úspešnej kolekcie vôní Kenzo, ktoré dnes patrí k najpredávanejším na svete.

.

 

Vôňe Kenzo sú pozvánkou na cestovanie a slobode. Sú snom o farbách, príbehom s poetickým prístupom a prirodzenosťou. Parfumy sú plné energie, radosti a zmyselnosti. Prekvapiť a vykúzliť úsmev na tvári. To je krédo značky Kenzo. Vytvárajú príbeh so silným posolstvom a emóciami, ktoré sa dotknú každého z nás. Kenzo, svet je krásny!

Kenzo

(0)
Zavrieť filtre
Zrušiť všetky filtre
Kategória
Filtrovať

Neboli nájdené žiadne produkty zodpovedajúce všetkým kritériám.

Kenzo – Pre krajší svet

Čo by sa stalo, keby mala naša predstavivosť silu zmeniť svet? Misiou značky Kenzoje vyčarovať zo sveta krajšie a lepšie miesto na život. Kenzovytvára svoj vlastný voňavý vesmír. Čaká na správny okamih, kedy vzplanie iskrička kreativity. Rozširuje svoje horizonty, zachádza do doposiaľ neprebádaných oblastí, čerpá inšpiráciu z prírody a rôznorodosti človeka.

Kenzo parfémy : Pozvánka do voňavej ríše snov

Esencia šťastia ukrytá vo fľaštičke, to sú Kenzo parfémy. Nastoľujú harmóniu v chaose. Umožňujú prírode znova sa prebudiť, zapustiť korene a rozkvitnúť tam, kde by to nikto nečakal. Poetické spojenie japonskej tradície s francúzskou eleganciou je kvetinovým snom, ktorý sa stáva skutočnosťou.

Kenzo parfémy sú voňavým kúzlom, ktorému je nemožné odolať. Sú naplnené radosťou zo života, optimizmom a pôvabom. Dokonale vystihujú večný úsmev, kreatívnu myseľ a mnohé tváre ľudskej osobnosti. Zhmotnenie sna do skutočnosti ako FLOWER BY KENZO s púdrovou kvetinovou vôňou sa stalo symbolom ženskej krehkosti. Ako krvavo červené hlávky vlčieho maku, tá ženská esencia, ktorá zdobí drsné okraje mesta a prebúdza prírodu k životu. Pánske vône podčiarkujú mužskú charizmu. Prekypujú energiou a šarmom. Sú odvážne s nádychom slobody ako KENZO HOMME, prvá ikonická vôňa pre pánov.

Z lásky k prírode a k človeku

Kenzo parfémy sú šetrné nášmu zdraviu a životnému prostrediu. Sú vyrobené výlučne z kvalitných surovín, ktoré neobsahujú žiadne látky s škodlivým účinkom a mnohé sú nadobudnuté z udržateľných dodávateľských reťazcov výhradne od miestnych výrobcov.

Kenzodbá pri svojej výrobe na znižovanie emisií skleníkových vplyvov, spotreby vody a prebytočného odpadu. Od uvedenia hydratačnej masky Lotus Mask, starostlivosť o pleť KENZOKI už neobsahuje príbalové letáčiky. Všetky potrebné informácie si môžeme pohodlne vyhľadať na obaloch produktov alebo online skenovaním QR kódu.

Volanie po slobode

Otec značky Mr. Takada vkladal neskutočnú dávku elegancie, radosti a sviežeho humoru do všetkého, čomu sa venoval. Kenzo parfémynaďalej stelesňujú nákazlivú slobodu a elán zo života a sú oslavou rôznorodosti, ktorá nás odlišuje, robí výnimočnými, no spája zároveň. Neboj sa odieť do voňavého kvetinového sna, prebuď v sebe spiace dieťa a nasleduj chodníček do veľkolepej ríše vôní s Kenzo parfemami dostupnými v Douglas.

Zobraziť viac Zobraziť menej