DKNY
DKNY

DKNY, Donna Karan New York znamená módu s mestským dotykom. Medzinárodne známa značka vstúpila na trh v roku 1989 a je stále jednou z najdôležitejších moderných značiek na svete. DKNY stelesňuje energiu a dušu metropolitného New Yorku.

 

Jej štýl je mladý, odvážny a moderný čo sa odráža v úspešnom koncepte parfumov: Každý parfum DKNY vytvára pre tých, čo si vie užívať život naplno a váži si každého okamihu.

DKNY

(0)
Zavrieť filtre
Zrušiť všetky filtre
Kategória
Filtrovať

Neboli nájdené žiadne produkty zodpovedajúce všetkým kritériám.

DKNY parfém je nový postoj

Už viac než 30 rokov je Donna Karan jedným z najikonickejších mien v americkom svete módy. Jej nadčasové siluety a inovatívne myslenie pri navrhovaní odevov a parfumov stále reagujú na potreby rýchlo sa meniacej súčasnej doby, teraz ako vynovená Donna Karan New York a jej náprotivok ďalšej generácie DKNY. Kaviár alebo pizza. Čierne auto či žltý taxík. Šíre modré nebo alebo rušná ulica. Donna Karan New York v spojení s DNKY sú ako dve odlišné tváre mesta, ktoré nás neprestávajú inšpirovať.

Spojenie kontrastov vo svete vôní

Parfém DKNY je odrazom lásky Donny Karan k New Yorku. Je navrhnutý pre veľmi neposedné a moderné ženy, ktorých život má niekoľko podôb naraz. DKNY je oslavou pokoja a chaosu mesta. Vďaka jeho vôni sa hranica medzi ambíciami a praktickosťou stáva väčšmi nejasnou a medzi napätím a odľahčenými momvoňavkaentmi v živote nastoľuje dokonalú harmóniu. Rovnako ako mesto New York, aj DKNY parfém zdôrazňuje jedinečnosť a hravú dušu každej ženy.

DKNY Be Delicious je kvetinová vôňa nabitá šarmom a spontánnosťou. Je viac než len esencia. Je to postoj. DKNY STORIES v sebe ukrýva výrazné kontrasty, presne ako samotné mesto. Je to orientálna vôňa s moderným podtónom. Je to parfum, ktorý ťa prekvapí zakaždým, keď ho na seba nanesieš, ako keby to bolo po prvý raz.

DKNY Original Women je klasický odraz pulzujúceho mesta vo flakóne parfumu. Stále v pohybe, ako svetlá odrážajúce sa na oknách mrakodrapov, tento DKNY parfém je mestskou kvetinovou esenciou nasávajúcou energiu mesta.

Donna Karan vie najlepšie, čo potrebuješ

Jej intuícia jej napovedá, čo potrebuje moderná žena a tomu zodpovedajú aj jej módne kolekcie. V tomto duchu vznikajú aj donna karan parfémy. S cieľom sprevádzať ženy od úsvitu po súmrak. Sú určené na deň, aj večer, ich používanie je pôžitkom a dámy pri tom ani na okamih nestratia elegantnosť a zmyselnosť.

Tak ako sa vyvíjal život Donny Karan, postupne začínala čeliť novej požiadavke, vyhovieť potrebám svojej dcéry. A tak vznikla nová generácia značky pre mladé a energické New Yorčanky: DNKY. Už od svojho počiatku v roku 1989, DKNY bolo a vždy bude synonymom pre New York. Je inšpirované energiou a postojom mesta. Vychádzajúc z pôvodného konceptu tvoriť pre ženu, ktorá nikdy netuší kam ju jej kroky počas dňa zavedú, DKNY stelesňuje globálneho ducha. Je dynamickým doplnkom obsahujúcim všetko, čo potrebuješ pre život v New Yorku, nech už je to kdekoľvek.

Nadčasová a revolučná

Donna Karan vychádza pri svojej tvorbe predovšetkým zo seba. Jej návrhárske kúsky sú odpoveďou na jej vlastné skutočné potreby, tým pádom rozumie potrebám aj iných žien. V roku 1984 uviedla vo svojej kolekcii odevov na trh sedem jednoduchých kúskov a položila základy módnej revolúcie. Body, priliehavé sako, sukňa, nohavice a kašmírový sveter, kožená bunda a večerný look. Týchto sedem elementov otvára ženám nespočetné množstvo kombinácií a dodáva neodolateľný vzhľad.

Sebavedomie. Energia. Štýl.

Čo si budeme navrávať, Donna Karan je jednoducho pionierkou vo svete módy. Žena, ktorá sa nebojí výziev a tvorí pre iné ženy. Vyznačuje sa moderným myslením a pokrokovým postojom. Je neskutočne sebavedomá a sebaistá. Neustále žne úspechy vďaka tomu, že sa vyhýba konvenciám. DKNY parfém ti prepožičia tie isté atribúty. Voľbou parfumu značky DKNY v Douglas sa staneš očarujúcou aj ty.

Zobraziť viac Zobraziť menej