Bottega Veneta
Bottega Veneta

Meno Bottega Veneta znamená luxusný kožený tovar. Parfém Bottega Veneta je predstavený pružný ako najlepší kože a individuálne ako osobný podpis. Inšpirovaný talianskou provincií Veneto, zaujme dokonalou rovnováhou prírody a umenia, vytvára štýlovú syntézu zmyselnosti a sofistikovanosti.

Bottega Veneta

(0)
Zavrieť filtre
Zrušiť všetky filtre
Kategória
Filtrovať

Neboli nájdené žiadne produkty zodpovedajúce všetkým kritériám.

Bottega Veneta Parfém - všetko sa to začalo výrobou kože

História Bottega Veneta značky siaha do roku 1966. Značka sa pýši svojou obľubou, kvalitou a remeselným spracovaním, ktoré sú známe po celom svete. Značka vychádza z tradície talianskych majstrov a spracovateľov kvalitnej kože a je známa predovšetkým svojim výnimočným koženým tovarom. Slávny reklamný slogan „Keď stačia vaše iniciály" definuje filozofiu značky, ktorá je zameraná na individualitu a sebavedomie. Značka patrí medzi popredné celosvetovo známe luxusné značky a luxus, eleganciu a diskrétnosť prenáša aj do svojich parfumových výrobkov. Ktorá z vás netúži mať doma svoj parfém bottega veneta?

Parfum, ktorý o vás veľa prezradí

Bottega veneta parfém sa radí do skupiny luxusných a elegantných parfumov, ktoré chce mať jednoznačne každý. Značka ponúka kvalitné produkty, ktoré sú známe svojimi zaujímavými zmesami vôníi, určených na každú príležitosť. Parfém bottega veneta sa radí medzi popredné parfumy a za jeho obalom sa skrýva vždy jedinečná vôňa s názorom.

Keď sa z jedného okamihu stane luxus

V širokom portfóliu kvalitných produktov tejto značky si prídu na svoje ženy aj muži rôznych vekových kategórií. Ak milujete luxus, kvalitné spracovanie, jedinečné zmesi vôní a zaujímavý dizajn flakónov, tak si potom Bottega veneta parfém nájde svoje miesto vo vašom kozmetickom svete.

Každý flakón má jedinečný dizajn

Bottega veneta parfém baví svojim dizajnom. Každá vôňa rozpráva a reprezentuje iný príbeh, sprevádzaný milým obalom, ktorý jednoducho chcete mať. Takto máte k dispozícii parfum, ktorý nie len krásne vonia, ale aj zaujímavo a vábivo vyzerá.

Bottega Veneta aj v Douglas

V parfumérii Douglas vieme, čo naši zákazníci očakávajú a chcú. A preto vám ponúkame mnoho zaujímavých a luxusných značiek, ktoré máte radi. Navštívte náš internetový obchod už dnes a vyberte si parfum, ktorý urobí váš deň skutočne jedinečným. Každý váš deň môže byť jedinečný a so správnym parfumom ho môžete len podporiť.

Zobraziť viac Zobraziť menej